marți, 21 august 2012

Tuburi din beton



Dumar Construct SRL este o societate 100% privata cu capital integral romanesc ce activeaza pe piata romaneasca de aproximativ 21 ani, in special in domeniul prefabricatelor de beton, de orice tip. Elementele prefabricate din beton au devenit o solutie ieftina si rapida.
Aceste elementele prefabricate din beton sunt realizate cu cele mai noi tehnologii. Se produc elementele prefabricate - prefabricate din beton ce maresc rapiditatea de executie a constructiilor.
Dumar Construct ofera o gama larga de produse prefabricate din beton,destinate domeniilor de infrastructura,constructii civile si industriale si elemente structurale.
Domeniul infrastructurii cuprinde elemente de canalizare,de depozitare a apei si produse pentru infrastructura de transport.
Ca urmare a cererilor venite din partea clientilor nostri incepand cu anul 2010 compania dumar construct a demarat o investitie care va avea ca rezultat una dintre cele mai mari fabrici pentru producerea industriala a caminelor de canalizare si a  tuburilor din beton.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu